Levenhuk Atom 16×32 Dürbün

Kategoriler:

Açıklama

Levenhuk Atom 16×32 Dürbün elinize alındıysa, uzun mesafeler kalite gözlemleri için bir engel teşkil etmez! 16x büyütme uzakta bulunan küçük nesneleri bile ayrıntılı olarak incelemenizi sağlar. Levenhuk Atom 16×32 Dürbünün BK-7 camdan üretilen yüksek kaliteli, tamamen kaplamalı optiklerle donatılmış olduğu için görüntülerin keskin ve net olmasını sağlayın. Bu kompakt dürbün ellerinizde rahat hissediyor ve herhangi bir torbaya kolayca sığabiliyor. Levenhuk Atom 16×32 Dürbünler daha da görmek isteyenler için yaratılmıştır!

Çatı prizması tasarımı dürbünün kompakt boyutları yüksek optik performans ile birleştirmesini sağlar. Mercekler, daha fazla ışık toplamalarını sağlayan tam anti-reflektif kaplama ile kaplanmıştır. Tüm bu özellikler doğru renk sunumu ile parlak ve net görüntüler üreten dürbünlerle sonuçlanır.

Dürbün her kullanıcının gözüne kolayca ayarlanabilir: sağ göz mercekinde bir diyopter ayarlama halkası vardır; İnceleyebilen mesafe de düzenlenebilir. Gözlemler sırasında maksimum rahatlık için dürbün yumuşak kauçuk gözkapakları ile donatılmıştır. Kabuk mekanik şokları yumuşatan ve optiği tozdan ve kirden koruyan kauçuk bir kaplama özelliğine sahiptir.

Kit şunları içerir:

  • Levenhuk Atom 16×32 Dürbün
  • kayış
  • Temizlik mendil
  • Kese
  • Kullanım kılavuzu ve ömür boyu garanti
  • https://cdn.levenhuk.com/images/products/large/0/binoculars-levenhuk-atom-16x32-dop7.jpg
Levenhuk Atom 16×32 Dürbün

İncelemeler

Henüz yorum yapılmadı.

“Levenhuk Atom 16×32 Dürbün” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook
Facebook
Google+
http://fekahobi.com/urun/levenhuk-atom-16x32-durbun
Twitter
YOUTUBE
Instagram